On Stage Performing Arts voor drama, dans en zang

On Stage Performing Arts staat bekend om haar theatervoorstellingen. Dagblad Suriname heeft een gesprek gehad met directeur Joëlle Martodrono Chiu Hung.

Bij On Stage Performing Arts kan men terecht voor lessen in de drie disciplines drama, dans en zang. Verschillende docenten geven les aan leerlingen. Vanaf de leeftijd zes plus mag een ieder zich inschrijven tot wanneer jij als persoon in staat bent ongeacht de leeftijd.

“Het gaat bij ons om een platform te bieden aan iedereen voor het uiten van hun creativiteit, talent en zichzelf te zijn. Het team werkt aan eigen dataverzameling en regie. Elke klas krijgt steeds de gelegenheid om op hun gebied een stuk neer te zetten. Voor dit jaar zullen de klassen in december steeds een theaterstuk presenteren. In 2023 zullen ook nieuwe theaterstukken gepresenteerd worden.”

“On Stage Performing Arts heeft zoals een ieder ook te kampen gehad met de zware Covid periode. De bloei en het succes van de leerlingen is niet in geld uit te drukken. De opbouw van hun zelfvertrouwen, is het mooiste dat er bestaat. Wij als team werken ernaar om te blijven bestaan. On Stage Performing Arts staat kortom voor persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen op het gebied van dans, spel en zang met aandacht voor talentontwikkeling. Helen Kamperveen is de oprichter geweest. Zij is ons idool, na het vertrek van Kamperveen richting Nederland mocht ik het overnemen”, aldus directeur Joëlle Martodrono Chiu Hung.

Zij heeft samen met (haar echtgenoot) Rodney Martodrono de leiding.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!