Artiesten Jah Prince en Lord Fenda in Suriname

De Surinaams Nederlandse reggae en dancehall artiesten Jah Prince en Lord Fenda  zijn momenteel in Suriname. Dagblad Suriname verneemt, dat zij hun internationale samenwerking met de Japanse artiest CJ JOE en hun song “Dans Op die Sweet Melody” promoten.

Na het succes van de song ” Soso Lobie” en hun Moederdag Song met Edje Rust zijn de heren terug. De artiesten zijn in Suriname op een mini zakenbezoek om de nieuwe liedjes van ze te promoten door he geven van promo interviews bij de bekende en minder bekende radio- en TV-stations en natuurlijk genieten de heren ook van hun vakantie in hun geboorteland. 

Dans op die Sweet Melody ”is een leuke en vrolijke reggae zong met een feestelijk tintje en is geschreven en gezongen door Lord Fenda en Jah prince (en ook de B.L.F crew) en gaat over het stimuleren van dansen en bewegen, want dat houdt je gezond, namens de zangers. De song is gemaakt in samenwerking met nog 3 andere artiesten (Gio BlokLand, Donnie- Blai, Padrino ). Deze 3 artiesten zijn lid van de muziekgroep van Lord fenda en Jah Prince ”B.L.F” (Blessed Love Family Muziek) en hebben ook hun vocale bijdrage geleverd. De videoclip is ook zeer interessant gemaakt vanwege de opvallende reggae elementen, leuke dansende figuranten en mooie rasta kleuren en is ook geregisseerd door de artiest Lord Fenda. 

De heren hebben ook nog een bijzondere Internationale samenwerking met de Japanse reggae Artiest CJ JOE, een Japanse reggae artiest met een bekende naam in de internationale reggae scene.

De artiesten kwamen elkaar tegen en doken samen de studio in met als resultaat het nummer High A High!  Een energieke reggae en rap song met inclusief een bijpassende videoclip die de artiesten samen hebben geschoten in Amsterdam. High A high ”staat voor de hogere intelligente meditatie en positieve vibe die men kan ervaren en manifesteren bij het nuttigen van natuurlijk kruid gewassen die soms ook wel hennep of Mary J genoemd worden.

Vanwege het reizen naar verschillende landen hebben de artiesten ook verschillende cultuur ervaringen kunnen opdoen en zodoende kwam het besef bij de heren om een lied te maken over het nuttige en medische gebruik van het natuurlijke kruiden gewas hennep (Mary J) . Ze zien ook dat de  wereld aan het veranderen is en dat veel mensen educatief ook slimmer worden. Vanwege alle informatie proberen de artiesten ook hun boodschap op een muzikale manier te uiten. Vanwege het feit dat In Europa en sommige andere landen bepaalde zaken al geaccepteerd en gewaardeerd worden.

error: Kopiëren mag niet!