Aamir Khan stopt met Hindi-remake van Spaanse film Champions

Aamir Khan’s aankomende project Champions doet al een tijdje de ronde. Aamir Khan deed onlangs enkele onthullingen over kampioenen tijdens het evenement van zijn jeugdvriend in Delhi.

Aamir Khan was onlangs in de hoofdstad en deelde een spannende update over Champions. De acteur uitte zijn mening over het feit, dat hij voor deze specifieke film in de stoel van de producent zat.

“Het is een prachtig script, het is een mooi verhaal en het is een heel hartverwarmende en mooie film, maar ik heb het gevoel dat ik er even tussenuit wil”, zei Aamir. “Ik wil bij mijn familie zijn, ik wil bij mijn moeder en mijn kinderen zijn. Ik ga ‘Champions’ produceren, omdat ik echt in de film geloof, ik vind het een geweldig verhaal.”

De genoemde film is de officiële remake van de Spaanse film Campeones. Campeones mean Champions is een komisch sportdrama dat zich afspeelt tegen de achtergrond van basketbal, waarin een arrogante coach wordt gedwongen een taakstraf te verrichten en een team met ontwikkelingsstoornissen te trainen.

In Champions speelde Javier Gutierrez, Jose de Luna, Gloria Ramos, Roberto Chinchilla, Athenea Mata, Luisa Gavasa, Mariano Llorente, Daniel Freire en Juan Margallo. Het werd geregisseerd door Javier Fesser. De film was de grootste nationale kaskraker van het jaar.

Ondertussen wordt de Hindi remake Champions gecoproduceerd door Aamir Khan Productions samen met Sony Pictures International Productions, India en 200NotOut Productions.

error: Kopiëren mag niet!