Twee personen in appartement beroofd en mishandeld door twee gemaskerde en gewapende mannen

Een vrouw en een man zijn donderdagochtend rond vier uur overvallen, mishandeld en beroofd door twee gemaskerde en met vuistvuurwapens gewapende mannen in een appartement aan de Prins Hendrikstraat in Paramaribo. De man werd na de overval ook nog eens ontvoerd en in de Sebastiaanstraat achtergelaten.

De vrouw was net gearriveerd uit Brazilië en lag in een kamer van het appartement te slapen, toen de twee gemaskerde en gewapende mannen plotseling in haar slaapkamer stonden. 

De overvallers hebben de vrouw de woonkamer in gesleurd. Daardoor werd een man, die met de vrouw in het appartement logeerde, wakker. De twee overvallers hebben ook die man mishandeld. Zij hebben de slachtoffers gekneveld en sloten de vrouw op in het toilet

Vervolgens hebben de overvallers de man ontvoerd en ergens aan de Sebastiaanstraat achtergelaten. Het slachtoffer is bij de overval gewond geraakt en is per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De beide overvallers zouden een groot geldbedrag uit een brandkast hebben buitgemaakt.

error: Kopiëren mag niet!