Gesprek minister Mathoera met militaire bond in gemoedelijke sfeer

Minister Krishna Mathoera van Defensie en het bestuur van de Vereniging Rechtspositie Militairen (VRM) hebben dinsdag 8 november in een gemoedelijke sfeer een gesprek gevoerd. Diverse knelpunten zijn besproken. 

“In goed overleg zijn er werkafspraken gemaakt en we hebben ook de actuele informatie verschaft over de geneeskundige voorzieningen van militairen. Daarnaast zijn er ook andere onderwerpen in een constructieve sfeer besproken”, zegt de bewindsvrouwe.

Zij houdt woensdag 9 november een persconferentie waar zij dieper op dit onderhoud zal ingaan.

VRM in beraad  

De VRM heeft overigens dinsdagavond via social media laten weten in beraad te gaan en spoedig met een verklaring te zullen komen.

error: Kopiëren mag niet!