Automobilist (22) komt om het leven bij eenzijdig ongeval op Johannes Mungrastraat

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg maandagavond 7 november een melding van een eenzijdig verkeersongeval op de Johannes Mungrastraat in Paramaribo waarop agenten naar die locatie gingen voor onderzoek.

De agenten constateerden dat de 22-jarige automobilist Yash Mangre met twee mede-inzittenden over de Johannes Mungrastraat reed, komende vanuit de richting van de Kolonistenweg en gaande richting de Hendrikstraat. 

Door tot nog toe onbekende reden verloor Mangre ter hoogte van een winkel de controle over de besturing van het voertuig. Hij kwam daarbij tegen een schutting aan met voor de bestuurder de dood tot gevolg. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. 

De twee mede-inzittenden waren niet aanspreekbaar en werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het lichaam van Yash Mangre is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!