Motorrijder (29) overlijdt alsnog aan gevolgen aanrijding op 30 oktober

De 29-jarige Igor Silva Carvalho is zondag 6 november in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) alsnog overleden aan de gevolgen van een aanrijding met een auto op zondag 30 oktober op de Martin Luther King (MLK) weg.

De politie van het bureau Houttuin kreeg op 30 oktober de melding van een aanrijding aan de MLK-weg tussen een motor en een auto. Bij aankomst op de plek constateerden agenten, dat zowel de motorrijder en de automobilist in dezelfde rijrichting over de MLK-weg reden. Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van Latour gaande richting Paranam. 

De motorrijder haalde een aantal voertuigen in en op een bepaald moment zou zijn voorrijder, in deze de automobilist, rechts afslaan de Palsmastraat in. Bij die gelegenheid kwam de motorrijder tegen de personenauto aan met als gevolg de aanrijding. 

De motorrijder was niet aanspreekbaar en werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Daar overleed hij op 6 november aan de gevolgen van de botsing.

De automobilist, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hij werd voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie en is na verhoor heengezonden.

Het ontzielde van Igor Silva Carvalho is afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!