Jaarlijkse kerstpottenactie Leger des Heils van start

Afgelopen weekend is de jaarlijkse kerstpottenactie van het Leger des Heils van start gegaan bij het hoofdkwartier van de organisatie. Deze actie is een jaarlijks terugkerend kerstpot inzamelingsactie.

De eerste dag is vruchtbaar geweest. Er werd ruim een halve ton gedoneerd door diverse organisaties. Districtscommissaris Ricardo Bhola heeft daarbij namens het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost een donatie gedaan in de kerstpot (zie foto). De organisatie wil dit jaar SRD 350.000 ophalen. 

De kerstpottenactie duurt jaarlijks tot voor de kerstdagen. Het Leger des Heils is actief in 131 landen, waaronder dus ook Suriname. Gedurende de meer dan 90 jaar dat het Leger des Heils actief is in Suriname, heeft zij een wezenlijke bijdrage mogen leveren aan de samenleving. 

error: Kopiëren mag niet!