Prabhaas Kali: “Nieuwe muziekprojecten in aantocht”

De zanger Prabhaas Kali is momenteel in Nederland. Dagblad Suriname verneemt van hem, dat hij door de jaren heen ervaringen rijker wordt. Prabhaas heeft recent heeft mogen optreden in Club Playa (Nederland) met muziekformatie Sweet Melodies Forever uit Suriname.

Hij geeft aan dat fans tal van muziekprojecten mogen verwachten. Zoals gewend gaat de zanger een samenwerking aan met Sikander Bechoe Events voor de aankomende projecten.

“Heel erg blij dat fans altijd het eindproduct appreciëren, respecteren en mij als artiest supporten. Na een aantal songs op mijn naam mogen fans meer verwachten. Ik zal mij blijven inzetten in de muziekwereld”, aldus Prabhaas Kali. De zanger en Sikander Bechoe Events hebben meer dan negen projecten gedaan. Zoals de zanger onthult wordt de samenwerking voortgezet. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!