60 jaar Waldy Simson (deel 17)

“… Samen met velen heb ik flink mogen genieten van het tiffany kunstwerk Out of Love 2 en het papiersnijwerk Miel dat Waldy Simson heeft tentoongesteld op de pas gehouden Nationale Kunstbeurs 2022 … !!!”

“… Unieke kunstwerken die door Simson zijn geëxposeerd op NK 2022 … en dat hij zelfs een deel van zijn eigen haar heeft verwerkt in het tiffany kunstwerk Out of Love 2 … vinden wij te gek, zeer creatief en bijzonder voor de glaskunst … !!!”

Uit deze eerder vermelde uitspraken van bezoekers van de Nationale Kunstbeurs 2022 mag, zeer zeker, de conclusie worden getrokken dat de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson een goede beurt heeft gemaakt op de beurs, die goed bezocht is geworden vooral door studenten van diverse onderwijsinstellingen in Suriname.

Simson heeft via Out of Love 2 en Miel, naar tevredenheid, voldoende informatie kunnen verstrekken over de tiffany- en de papiersnijwerkkunst. Hij was de enige kunstenaar met produkten uit deze vormen van kunst op de beurs. In een volgende editie van dit medium zal er een artikel verschijnen over het door Simson gemaakte papieren portret van Liesbeth Peroti … !!!

“… Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven … !!!

Waldy Simson

error: Kopiëren mag niet!