Verdachte (27) van seksueel misbruik minderjarig meisje na 10 maanden opgepakt

Agenten van het politiebureau Santo Dorp hebben na ingekomen en uitgewerkte informatie de 27-jarige verdachte O.A., alias “Justin”, op donderdag 3 november aan de Rambali Soekdewweg te Paramaribo aangehouden.

De man wordt ervan verdacht op 18 januari van dit jaar een minderjarig meisje seksueel te hebben misbruikt. Na zijn daad vertrok hij naar het binnenland en wist zo maanden uit handen van de politie te blijven. 

Het lukte agenten echter de verdachte op de avond van 3 november op zijn woonadres aan te houden. Hierna werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!