Man verdacht van bedreiging en brandstichting meldt zich bij politie

De politie van het bureau Santo Dorp heeft woensdag 2 november de verdachte F.F. aangehouden, nadat hij zich had aangemeld bij de politie.

Zijn vrouw had zaterdagochtend 29 oktober aangifte tegen hem gedaan. 

Volgens de vrouw kreeg zij ruzie met haar partner F.F., waarbij hij haar met de dood heeft bedreigd en ook uitlatingen heeft gedaan de woning in brand te zullen steken. Tijdens de ruzie kwam de dochter van de aangeefster ertussen en om haar moeder met rust te laten, sloeg het kind de man met een pot.

Agenten gingen na de aangifte van de vrouw naar het adres, maar de verdachte werd niet aangetroffen. De politie kreeg na een uur de melding van een woningbrand op een adres te Sunny Point. Bij aankomst op de locatie, bleek het te gaan om het huis van de aangeefster.

De verdachte werd opgespoord, maar niet aangetroffen. Hij meldde zich op 2 november aan bij de politie en werd direct in de boeien geslagen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is F.F. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!