Jyotie Bhikharie over haar nieuw muziekproject “Chutney Mix”

De Surinaamse zangeres Jyotie Bhikharie is druk bezig geweest in de studio. Dagblad Suriname verneemt dat zij heeft gewerkt aan het muziekproject “Chutney Mix”. Het is een project in samenwerking met Sunvic Shopping. Het gaat om een cover van chutney songs en daardoor  kwam het team op de benaming “Chutney Mix”.

Het is een project op verzoek van velen, onthult de zangeres. Devin beats heeft zorggedragen voor de track. De song is te beluisteren en te bekijken via het YouTube kanaal van Napster Pro Studio. 

“Het doel in de muziekwereld is om te groeien en beter te worden in m’n hobby. Muziek is mijn leven. En zoals mijn vader (de bekende zanger Radjien Bhikharie) het zei: we zijn nooit volleerd in de muziekwereld. We blijven leren, groeien en beter worden”, zegt aldus Jyotie in een gesprek.

De zangeres verkreeg door de populaire app TikTok veel meer bekendheid. Meer fans en requests van volgers om een video te maken waarin ze het aangevraagd lied zingt. Ze is als 10-jarige van start gegaan met het zingen van devotional songs en is verder gegaant met het zingen van liedjes van Lata Mangeshkar en Shreya Ghoshal. Momenteel legt zij haar focus op muziekprojecten. Muziekliefhebbers mogen veel meer verwachten van Bhikharie.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!