Drum workshop met Ryan Samoedj en Dennis Ramadhin in aantocht

Een drum workshop verzorgd door Ryan Samoedj (Suriname) en Dennis Ramadhin (Nederland) is in aantocht. Dagblad Suriname verneemt dat het geheel zal gehouden worden in het Lalla Rookh Gebouw op 28 november. Registratie voor deelname aan de workshop is een vereiste en mogelijk op het telefoonnummer 8515131. Alle geïnteresseerden mogen zich opgeven. 

Deelnemers mogen verwachten dat drum noten en hoe live een song aan te pakken op de drum onder andere behandeld gaan worden.

De bekende drummer van The Juniors, Ryan Samoedj, geeft aan dat het een gelegenheid is om kennis te vergaren over het drum. Het belangrijkste van en voor een drummer is analyseer je beat eerst voordat je overgaat om het te spelen. Netheid en duidelijkheid van je drumspel zijn belangrijk, aldus de drummer in gesprek met Dagblad Suriname.

Samoedj is een muzikant/drummer die inmiddels al 26 jaar actief is in de muziekwereld. Hij doet ook kennisoverdracht door het verzorgen van drumlessen. 

Dennis Ramadhin is ongeveer 20 jaar actief in de muziekwereld op het gebied van drum. Hij zal het geheel ondersteunen. Dennis gaat ook aan kennisoverdracht doen tijdens deze workshop. De drum workshop zou eerder dit jaar plaatsvinden. Met de komst van muziekformatie Skillzz met drummer Dennis Ramadhin in november naar ons land is de samenwerking meteen aangegaan. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar alle sponsoren die de gratis drum workshop mogelijk hebben gemaakt. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!