Balletschool Marlène viert 47-jarig bestaan

Marlène Lie A Ling algeheel directeur van Balletschool Marlène heeft samen met leerlingen en dansleraren het 47-jarig bestaan van de balletschool gevierd. 3 november is een bijzondere datum voor de school.

“Wij hebben het 47-jarig bestaan met de 3 klassen en nog online met alle groepen van voorheen mogen gedenken. Wij hebben iedereen bedankt voor hun support. Aan alle ouders /verzorgers en leerlingen middels deze weg ook hartelijk dank voor jullie liefde en geloof in Balletschool Marlène.” Het is de wens van Marlène Lie A Ling dat jongens en meisjes altijd de gelegenheid hebben ballet op niveau te beoefenen en deze balletkunst verder te ontwikkelen en vele optredens aan het publiek te presenteren.  

Op Balletschool Marlène worden kinderen vanaf 3 jaar opgeleid en starten in de baby ballet en vanaf 6 jaar in de pre ballet klas. De danspedagoog heeft ook internationaal en nationaal mooie optredens neergezet met diverse groepen van leerlingen.

De leerlingen en dansdocenten gaan uiteraard met hun lessen gewoon door na herdenking van het 47-jarig bestaan. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!