John Goedschalk neemt na zo’n 10 jaar afscheid als directeur Conservation International Suriname

John Goedschalk heeft donderdag 3 november bekendgemaakt, dat hij na zo’n 10 jaar afscheid neemt per 31 december van dit jaar als directeur van Conservation International Suriname (CI-S). “Ik zal de transitie maken naar een nieuwe job-invulling, zowel binnen als buiten de organisatie.”

“Voor elke organisatie met een sterke basis, zoals de onze, kunnen veranderingen en vernieuwingen niet een set-back, maar juist een enorme kans zijn. Dat hoort ook bij de bedrijfsgeest die CI-Suriname inademt. Mijn vertrek zal voor velen niet echt een verrassing zijn aangezien het al eerder is benoemd en nu is het moment aangebroken. Als strategisch adviseur in deze sector zal ik me nationaal en internationaal inzetten voor milieu- en klimaatgerelateerde vraagstukken.”

In een bekendmaking laat hij ook weten, dat vaarwel zeggen al met al “een van de moeilijkste beslissingen is die ik heb moeten nemen gedurende mijn loopbaan”. “Maar de transitie van mijn oude functie naar een nieuwe invulling is deel van mijn levenswandel. Afscheid nemen als directeur van CI-Suriname maakt me nostalgisch. Er zijn talloze herinneringen die ik hier heb verkregen en de gevoelens bij al deze herinneringen zijn onbeschrijflijk.”

Maar, John Goedschalk zegt ook, dat de tijd is gekomen om verder te gaan en zijn horizon te verruimen.

“Ik vertrek met de overtuiging dat de interne organisatie het grote en prachtige werk van Conservation International Suriname voort zal zetten. Het is geen “goodbye” maar een “thank you” all”, aldus vertrekkend CI-S-directeur John Goedschalk.

error: Kopiëren mag niet!