KPS winnaar JusPol-DoMi sportevenement

In het kader van de verbroedering in sport aangelegenheden werd zaterdag 30 en zondag 31 oktober op de Politie Academie (PA) een JusPol-DoMo sportevenement gehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Gelet op het feit dat dit een terugkerend sportevenement is onder de gewapende machten en diensten, is gekozen voor de naam JusPol-DoMi dat staat voor Justitie & Politie, Douane en Militairen.

Deze diensten hebben deelgenomen aan verschillende takken van sport, zoals volleybal, slagbal, voetbal, basketbal, dammen en talentenronde. 

De algemene uitslagen zijn dat het Korps Politie Suriname (KPS) op nummer 1 is geëindigd, het Korps Brandweer Suriname (KBS) nummer 2, het Nationaal Leger (NL) op de 3e plaats, als vierde eindigde de Beveiligings-en Bijstandsdienst Suriname (BBS), Korps Penitentiaire Ambtenaar (KPA) moest het doen met de 5e plaats en de Douane eindigde als laatste en dus nummer 6.

Voor de aanvang van dit evenement werden de aanwezigen toegesproken door de minister van Justitie & Politie, Kenneth Amoksi, de waarnemend Korpschef Ruben Kensen, Commissaris van politie en de nieuwe bevelhebber van het Nationaal Leger (NL), de heer W. Kioe A Sen.

error: Kopiëren mag niet!