Cha’iva, I-rich en ENVR brengen gezamenlijk een song uit

De artiesten Cha’iva, I-rich en ENVR zijn een samenwerking aangegaan voor een nieuwe song. Dagblad Suriname verneemt van Cha’iva dat het gaat om de song Di M’ Ben Off. Hij is de initiatiefnemer van het project.

Elke artiest heeft zijn deel op papier gezet waarbij het refrein komt van Cha’iva. De titel betekent letterlijk vertaald ‘Toen ik niks had’. Het lied gaat over de tijd dat men niet omkijkt naar je als jij als persoon niks hebt. Maar, zodra het beter gaat wil een ieder komen en eisen stellen of vragen.

Di M’ Ben Off zal te beluisteren zijn via diverse radiostations. Het is voor de artiest de eerste samenwerking met ENVR en derde keer met I-rich. Er volgt nog een videoclip van het nummer, aldus Cha’iva in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!