Drie jonge softdrugverkopers aangehouden te Tamanredjo

42-jarige drugsverkoper opgepakt in Richelieu

Een gemengd team van de politie Regio-Oost heeft op zaterdag 22 oktober bij een inval in een woning aan de Reebergweg te Tamanredjo de drie drugsverkopers Sh.M. (16) en de meisjes S.M. (17) en C.N. (20) aangehouden. Op hen werden aangetroffen en inbeslaggenomen een hoeveelheid hasj, een hoeveelheid marihuana, een fijn weger, een geldbedrag in SRD en mobiele telefoontoestellen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) werd het drietal door de politie in verzekering gesteld.

C.N. werd overgebracht naar het vrouwencellenhuis op het politiebureau Geyersvlijt. Vanwege de jeugdige leeftijd van Sh.M. en S.M., die broer en zus zijn, is het tweetal ondergebracht in het Jeugddoorgangscentrum te Opa Doeli in Paramaribo.

De politie van het bureau Richelieu is belast met het onderzoek in deze zaak.

De surveillance werd voortgezet en in het ressort Richelieu werd de drugsverkoper L.G. (42) aangehouden met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, een hoeveelheid hasj, een geldbedrag in SRD, een fijn weger, mobiele telefoontoestellen, aanstekers en twee boeken vloeipapier. Zowel de drugs als de andere zaken zijn in beslag genomen.

De verdachte is na overleg met het O.M. in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

error: Kopiëren mag niet!