Bewoners Albina kampen met waterproblematiek en willen geïnformeerd worden door SWM

De bewoners van Albina kampen al maanden met een waterproblematiek. Ressortraad voorzitter van Albina, Oscar Awase, zegt tegenover Dagblad Suriname, dat dit al drie maanden het geval is. Er komt geen water uit de kraan en als er water uit de kraan komt is dat “zwart water”, zegt Awase. 

Dit heeft als gevolg dat bedrijven en scholen ook genoodzaakt worden om eerder te sluiten. Volgens Awase is tevergeefs geprobeerd om contact met de SWM (Surinaamsche Waterleiding Maatschappij) te maken, zonder enig resultaat. 

Hij zegt verder, dat de bewoners niet weten wat er eigenlijk aan de hand is. Zij wensen geïnformeerd te worden door de SWM. Ondanks dat zij geen water uit de kraan krijgen, betalen zij nog steeds voor hun waterrekening, stelt Awase. 

De redactie van Dagblad Suriname heeft de directeur van de SWM benaderd met de klacht van de bewoners, maar heeft vooralsnog geen reactie ontvangen. 

SK

error: Kopiëren mag niet!