Vrouw (45) bij winkel beroofd van haar tas – Man probeert ook tevergeefs ring van vinger slachtoffer te rukken

Een 45-jarige vrouw is bij een winkel op de hoek van de Leeuwenstein- en Patakastraat in Paramaribo op brute wijze beroofd door een man. De vrouw, geboren te Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), kreeg in de winkel een meningsverschil met de man die haar telefoon had afgepakt.

Maar, vervolgens ging de man weg, kwam weer terug, gaf haar de telefoon terug en sommeerde de vrouw om in zijn pickup plaats te nemen, aangezien. De vrouw weigerde dat, waarop hij heeft geprobeerd een ring van een vinger van de vrouw af te drukken. 

Dat lukte de man niet. Hij rukte toen een tas van de vrouw weg en rende weg. 

Hij is met zijn pickup weggereden in de richting van Kwatta.

In de tas van de vrouw zaten onder andere haar ID-kaart, een paspoort, US$ 400, SRD 4.000, dokterspapieren en huissleutels.

De vrouw hield een wond aan haar rechter middelvinger over ten gevolge van een beet door de dader, een schram een haar linker ringvinger en rode striemen op haar hals. resultaat, daarna rukte hij haar tas weg.

error: Kopiëren mag niet!