Dia verlicht het Onafhankelijkheidsplein

De Nationale Diváli Manifestatie is zaterdag 22 oktober onder grote belangstelling van start gegaan met het aansteken van de Suriname Dia op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. De Suriname Dia werd aangestoken door president Chandrikapersad Santokhi en First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry.

De Nationale Diváli Manifestatie duurt tot en met maandag. De Culturele Unie Suriname had eerder bekend gemaakt, dat het aanwezige publiek kan genieten van een gevarieerd cultureel programma met optredens van diverse culturele groepen. 

Naast een gevarieerd podiumprogramma is er ook een divali nagar waaraan diverse bedrijven en groepen zullen deelnemen. In de divali nagar kan men terecht voor onder andere informatie, kleding, religieuze en spirituele boeken, gevarieerde voeding en snacksoorten en cocktails, smoothies en slush. 

Het Onafhankelijkheidsplein wordt vandaag, zondag 23 oktober, omringd worden door praalwagens van diverse gebieden en organisaties, tourbussen en muziekgroepen. Een ieder wordt op beide dagen in de gelegenheid gesteld een ghi aan te brengen in de Suriname Dia. 

error: Kopiëren mag niet!