Man (48) aangehouden voor herhaald mishandelen ex-echtgenote

De 48-jarige R.K. is in de tweede week van oktober door de politie van het bureau Flora voor mishandeling en vernieling opgespoord en aangehouden.

Zijn ex-vrouw had op woensdag 17 augustus en donderdag 22 september aangifte tegen de man gedaan op de afdeling Huiselijk Geweld van voornoemd politiebureau. Volgens de vrouw heeft zij de relatie met R.K. al geruime tijd verbroken, wat niet in goede aarde is gevallen bij de man. 

De verdachte mishandelde zijn ex-vrouw overal waar hij haar tegenkwam. Dat gebeurde in het district Paramaribo en in het district Wanica. Ook op haar werkplek had de vrouw geen rust. Zij werd op 17 augustus en 22 september weer mishandeld, waarbij haar uniform waarin zij was gekleed, werd gescheurd. Ook haar bril werd kapot geslagen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is R.K. door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!