Maritieme Politie ontvangt snelle boot van Yamaha Company Japan

Een vertegenwoordiger van Yamaha Company Japan, de heer S. Suzuki, heeft vrijdag 21 oktober aan de Waterkant te Domburg een vaartuig overgedragen aan de Maritieme politie van het Korps Politie Suriname (KPS). De overdracht vond plaats in het kader van de veiligheid en ter bestrijding van de criminaliteit te water. 

Het KPS is niet alleen bezig met het bestrijden van de criminaliteit te land, maar ook te water. Het gaat in deze om een snelle boot die feestelijk in ontvangst werd genomen door de politie.

Bij de ontvangst van het vaartuig werden korte toespraken gehouden door de heer Suzuki, de waarnemend directeur Operationele Diensten van het ministerie van Justitie en Politie, de heer P. Campagne, de directeur Beleidsvoorbereiding en Beheer, commissaris van politie R. Akkal en het waarnemend hoofd Speciale Diensten, hoofdinspecteur van politie E. Hunte.

Verder waren aanwezig de Kustwacht, de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), militairen, NV Havenbeheer Suriname, VSH United en leden van de bestuursdienst.

error: Kopiëren mag niet!