Jongen (13) schiet zichzelf met jachtgeweer in het hoofd….

Een 13-jarige jongen blijkt zich vrijdagochtend 21 oktober rond vijf uur met een jachtgeweer in het hoofd te hebben geschoten. Zijn opa, bij wie de jongen met zijn moeder en zusje logeerde, vond de dode jongen op het toilet.

De jongen was donderdagavond met zijn moeder en zusje bij zijn opa gekomen, aan de Rahemalweg te Wanica, om te logeren. De opa en de jongen gingen samen slapen in een kamer en de moeder en het meisje sliepen ook samen in een kamer.

Op een moment moest de opa naar het toilet, maar die was bezet door zijn kleinzoon. Hierop besloot de man maar even buiten te gaan plassen en op dat moment schrok hij van een luide knal. De man ontdekte vervolgens zijn dode kleinzoon op het toilet met zijn jachtgeweer, dat hij bewaarde onder het matras van zijn bed.

De opa alarmeerde meteen de politie. Het jachtgeweer werd in het belang van het onderzoek in beslag genomen en het jonge slachtoffer werd ter obductie in beslag genomen.

Het is vooralsnog onduidelijk waarom de jongen tot zijn daad is overgegaan.

error: Kopiëren mag niet!