Eddie Jharap spreekt leerlingen MULO in Groningen toe

Eddie Jharap, oud-directeur van Staatsolie, heeft woensdag adviezen gedeeld met leerlingen van het vierde leerjaar MULO van de Mathoera School te Groningen in het district Saramacca.

Hij heeft een geslaagde motivatie-presentatie verzorgd. Jharap gaf aan, dat Saramacca een warme plek in zijn hart zal hebben. 

“Ik was een beetje emotioneel tijdens de presentatie daar. Ik heb de kinderen over mijn schooljaren verteld, de uitdagingen van ziekte en onbegrip getrotseerd, toch volgehouden en doorgegaan en als waardering zelfs een studiebeurs van de Suralco gekregen om zonder enige verplichting zes jaar aan een universiteit in Nederland te studeren. Ik moest de kinderen ook over de beginjaren van Staatsolie in Saramacca vertellen. Tot slot de kinderen het idee van een persoonlijk stappenplan om hun eigen droom werkelijkheid te maken, uitgelegd. Veel succes leerlingen en leerkrachten en dank aan Staatsolie”, aldus Eddie Jharap op zijn Facebook-pagina.

error: Kopiëren mag niet!