Twee mannen te Paranam opgepakt voor diefstal grote hoeveelheid goederen bij bedrijf op terrein Suralco

De politie van het bureau Paranam heeft op woensdag 12 oktober na verkregen informatie de 23-jarige A.R. en V.M. (36) voor diefstal aangehouden. R. werd op zijn woonadres aangehouden, terwijl M. op zijn werklocatie in de kraag kon worden gevat.

Dit tweetal wordt ervan verdacht systematisch goederen te hebben weggenomen bij een constructiebedrijf op het Suralco complex te Paranam, waar zij werkzaam waren. Bij een onderzoek in de woning van de verdachte A.R. zijn heel wat goederen van het bedrijf, zoals branders set, laarzen, handschoenen, portofoons, kabels en andere zaken, aangetroffen en inbeslaggenomen. 

Met de aanhouding van A.R. kon de andere arbeider V.M., die op het werk was ook in de boeien worden geslagen. Deze verdachte ontkent zich echter schuldig te hebben gemaakt diefstal. In zijn woning werden tijdens het onderzoek geen goederen van het constructiebedrijf aangetroffen. Het vermoeden bestaat, dat deze verdachte de buitgemaakte zaken inmiddels naar een andere locatie had laten verplaatsen.

De verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de twee  hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Het is niet uitgesloten dat er meerdere verdachten in deze zaak zullen worden aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!