Man verdacht van zware mishandeling van zijn vrouw (27) en een zoon vanwege…. een telefoon

De politie van het bureau Lelydorp heeft zaterdag 15 oktober W.B. voor zware mishandeling van zijn vrouw en 20-jarige zoon op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Zijn 27-jarige vrouw, met wie hij al vijf jaren op dat adres woont, deed op vrijdag 14 oktober aangifte tegen hem bij de politie. Volgens de vrouw vond de mishandeling in de vooravond van donderdag 13 oktober plaats. 

De man heeft twee zonen, van wie de 12-jarige Roweno bij hem inwoont en de 20-jarige zoon Royston bij een tante verblijft. Voor de mishandeling zaten zowel de man, de vrouw en de twee zonen in de woonkamer. Op een bepaald moment vroeg W.B. aan zijn vrouw en Royston, waar zijn mobiele telefoon was, aangezien hij het op een tafel in de slaapkamer had geplaatst, maar het nergens kon vinden. De man werd boos en beschuldigde zijn vrouw en zijn zoon van diefstal.

In opdracht van de vader moest de 12-jarige zoon een scherp voorwerp en een werktuig voor hem halen, waarmee de man Royston en de vrouw begon te mishandelen. De zoon liep een verwonding op aan zijn hoofd en de vrouw een kapverwonding aan een arm. Verder hadden beide slachtoffers bloeduitstortingen over hun gehele lichaam en moesten medisch worden behandeld.

Bij de opsporing van de verdachte, hield Royston uit vrees de politie voor, dat zijn vader niet thuis was. Naderhand werd de man, die zich schuil hield in de vliering van de bovenverdieping, door de politie aangehouden.

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!