Indersing Gangabisoensing waarnemend directeur Openbaar Groen en Afvalbeheer bij OW

Na zo’n 20 jaar zijn juridische krachten te hebben gegeven aan het ministerie van Openbare Werken (OW) – de afgelopen twee jaar als juridisch beleidsadviseur van minister Riad Nurmohamed – is Indersing Gangabisoensing maandag 17 oktober aangesteld als waarnemend directeur van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA). 

Versneld aanpakken van vuilstort Ornamibo

De waarnemend OGA-directeur gaat voor directe verbetering op een aantal prioriteitsgebieden, waarvan één te maken heeft met de vuilstortplaats Ornamibo. “Dit probleem moet versneld opgelost worden, omdat buurtbewoners veel last ondervinden van de vuilstortplaats”, aldus Gangabisoensing. 

Een andere zaak die hij gelijk wil aanpakken is efficiëntie brengen in het werk en de mogelijkheid om anders te werken dan voorheen. 

Stadsverfraaiing

Stadsverfraaiing is ook een van zijn prioriteiten. De binnenstad moet aangepakt worden en uitnodigend zijn voor toeristen, maar ook voor de lokale bevolking. Aanleggen van mooie parken en het opzetten van een tuincentrum zijn ideeën waaraan Gangabisoensing wil werken. 

Agressief beleid op terrein van verlaten percelen en panden

Verlaten percelen en gebouwen gaan meer aandacht krijgen. Er gaat agressief beleid op dit stuk gevoerd worden, zodat alle eigenaren er bewust van worden dat dit niet meer kan, geeft de waarnemend directeur aan. 

De voormalige directeur van OGA, Bholanath Narain, legde de nadruk op de belangrijke rol die Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) heeft binnen de samenleving en de taken die daarbij gepaard gaan. Narain heeft een aantal zaken op het directoraat, die niet in orde waren, recht kunnen trekken. “Op deze manier is er een goede basis gelegd om het werk voort te zetten”, geeft de gewezen directeur aan. Hij wenste de nieuwe waarnemend OGA-directeur veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

error: Kopiëren mag niet!