Bromfietsster in Nickerie komt met bromfiets ten val en overlijdt korte tijd later

De 31-jarige bromfietsster Fiona Macintosch, die op de Corantijnlaan in het district Nickerie op het wegdek was gevallen, is enkele uren na aankomst op de poli van het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden.

De politie van het bureau Apoera kreeg op die dag omstreeks half zeven ‘s avonds een melding dat op die weg een vrouw door tot nog toe onbekende reden van haar bromfiets was gevallen. 

Bij aankomst op de plek troffen agenten het slachtoffer, dat niet aanspreekbaar was, op het wegdek aan. Zij werd vervolgens voor medische behandeling afgevoerd naar de MMC-poli te Apoera, waar zij ter observatie werd opgenomen. Enkele uren daarna is ze overleden.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Fiona Macintosch door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!