Bromfietser (56) in Hendrikstraat dodelijk aangereden door Noah busje

De 56-jarige bromfietser Jhabboe Shamkoemar is zondag 16 oktober na een aanrijding met een Noah busje in de Hendrikstraat ter plekke overleden aan de opgelopen verwondingen.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg rond 10.45 uur via het Command Center een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets in de Hendrikstraat. Agenten troffen bij aankomst de bromfietser aan, die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Volgens het voorlopig politieonderzoek is gebleken, dat Shamkoemar over genoemde straat reed. Hij kwam uit de richting van de Derde Rijweg en ging richting de Langatabikistraat, terwijl de auto in tegengestelde richting reed. Ter hoogte van Joy Supermarkt haalde de bromfietser zijn voorrijder in en kwam daarbij op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing met het Noah busje.

De automobilist is in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het busje en de brommer zijn ter algehele keuring door de politie in beslag genomen.

Het lichaam van Shamkoemar is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!