Drie vrouwen verdacht van mishandeling leerkracht te Drietabbetje

Drie vrouwen, C.B. (31), P.V. (36) en D.M. (31), zijn donderdag 13 oktober door medewerkers van de Recherche van Regio Oost bij aankomst op vliegveld te Zorg en Hoop voor mishandeling van een leerkracht te Drietabbetje aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 15 oktober.

Het drietal wordt ervan verdacht op diezelfde dag in het dorp Drietabbetje te Stoelmanseiland, een vrouwelijke leerkracht op een school te hebben aangevallen en mishandeld. Een collega die het gebeuren zag, schoot haar te hulp, maar ook zij heeft klappen moeten incasseren.

De leerkracht werd mishandeld, omdat een van de verdachte vrouwen het vermoeden heeft dat de leerkracht een relatie heeft met haar man. De leerkracht liep striemen en zwellingen over haar lichaam op.

Na de mishandeling stapten de drie vrouwen, die van het dorp zijn, maar in Paramaribo wonen, weer in het vliegtuig richting Paramaribo. Na verkregen informatie werden zij bij aankomst op het vliegveld te Zorg en Hoop door de Recherche van Regio Oost in de kraag gevat. Hierna werden zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Richelieu.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie vrouwen in verzekering gesteld en opgenomen in het vrouwencellenhuis van het politiebureau Geyersvlijt

error: Kopiëren mag niet!