Zanger Shaniel Nanhoe in Nederland voor optredens

De Surinaamse zanger Shaniel Nanhoe is aangetrokken voor optredens in Nederland. Dagblad Suriname verneemt van de zanger, dat hij voor zeker zes optredens in Nederland is.

Shaniel is aangetrokken als gastzanger en zal naast optredens in Nederland ook optredens verzorgen in Spanje. Het is zijn eerste tour met optredens. Nanhoe zingt vanaf zijn 11e jaar.

Vijf jaren terug maakte hij zijn debuut in de Surinaamse muziekwereld. Hij is lid geweest van muziekformatie Sweet Melodies Forever. Momenteel is de hij lid van The Starzz. Verder heeft hij gewerkt aan een aantal solo muziekprojecten met muziekformaties.

Nanhoe heeft als doel in de muziekwereld om mensen blij te maken met zijn zang en ook om groter te gaan en te worden in de scene. In het bijzonder op internationaal niveau. De artiest bevestigt, dat hij op een tour is en voor drie weken zal het buitenlands publiek zijn zangtalenten kunnen bewonderen. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!