Vader (64) en twee zonen (33, 25) verdacht van diefstal en heling dienstwapen uit auto van agent

De 64-jarige R.N. en zijn twee zonen G.K. (33) en R.K. (25) zijn maandag 10 oktober na verkregen informatie op twee verschillende adressen in Paramaribo door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) opgespoord en aangehouden.

Een agent, tevens benadeelde, had op zaterdag 8 oktober aangifte op het politiebureau De Nieuwe Grond gedaan van diefstal en heling van zijn dienstwapen en een groene tas met persoonlijke spullen. 

Volgens verklaring van de agent stond zijn niet afgesloten voertuig geparkeerd op het terrein van een woning in het district Wanica. Daarbij werden uit zijn auto weggenomen het dienstwapen en de tas.

Na speurwerk hebben de leden van het RBTM de vader en zijn twee zonen aangehouden. Het dienstwapen van de politieman is op R.K. teruggevonden en in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

Vader en zoon G.K. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie na te zijn voorgeleid en verhoord heen gezonden, terwijl R.K. hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!