Artiest Commissaris lanceert zijn tweede single

Na het succes van zijn debuut single “Voor Me Baby” is het volgens artiest Commissaris weer tijd om zijn kunnen te tonen. 

Hij zegt zijn fans dankbaar te zijn voor het geloof en vertrouwen. Dit heeft er onder andere voor gezorgd, dat “Voor Me Baby”, waar samen aan is gewerkt met “Innoscent” en “Lon”, heeft gepiekt op de hitlijst bij Radio S.R.S.

De tweede single van Commissaris wordt geen love song. In tegenstelling tot de eerste single is dit een stomende rap song met scherpe woorden en een knallende beat. Ook deze single, “No More”, komt voort uit een samenwerking. Voor dit project zijn rappers Bojo en Spally aangetrokken. “Ondanks mijn vers op de track vuur is, kunnen deze boys alleen maar waarde toevoegen aan het nummer”, geeft Commissaris aan. 

Iffanildo Pelswijk, zoals de rapper echt heet, zegt vaker te merken dat artiesten die tal van jaren aan de weg timmeren op een gegeven moment worden onderschat. Alsof ze niet meer in staat zouden zijn om hit muziek te maken. Deze song belicht dat issue en moet het tegendeel bewijzen. Anders is het ook gewoon een leuke song om te beluisteren.

error: Kopiëren mag niet!