FHR daagt studenten uit om voorbij de horizon te denken

Onlangs hield het FHR Institute for Higher Education (FHR) voor de vijfde keer de openingsbijeenkomst voor het nieuwe collegejaar. Het thema was “Think Beyond the Horizon” in verband met de opstart van het collegejaar 2022-2023. De sprekers hebben de studenten, docenten en overige aanwezigen opgeroepen en uitgedaagd om te denken voorbij de horizon. 

Hans Lim A Po, rector van FHR, Mario Merhai, CEO van Assuria, Rishma Kuldipsingh, minister van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie en Jessie Doorson, Master of Public Administration student van FHR, hebben allen de aanwezigen toegesproken. 

FHR is een instituut voor hoger onderwijs en opgericht op 9 maart 2000. FHR’s visie is dat door de mogelijkheid tot het genieten van hoger onderwijs dat voldoet aan internationale standaarden, er wordt bijgedragen aan de opbouw van een goed functionerende en welvarende samenleving.

De missie van FHR is om bij te dragen aan een goed ontwikkelde samenleving door studenten te voorzien van hoger onderwijs naar internationale maatstaven in een ethische en ambitieuze leeromgeving en zodoende hun competenties verder te ontwikkelen en te versterken alsook hun committering aan het algemeen belang.

error: Kopiëren mag niet!