Vijf verdachten, waaronder een vrouw, beroving man in Gompert- en Marie Curriestraat aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben dinsdagavond 11 oktober vijf roofverdachten, waaronder een vrouw, opgespoord en aangehouden. 

De eerste drie verdachten, S.G. (22), D.P. (24) en R.M. (21), reden over de Anton Dragtenweg in een voertuig waarmee het strafbare feit is gepleegd toen zij in de kraag werden gevat. Een vrouwelijke verdachte C.W. (35) en de 26-jarige M.T. (26) werden kort daarna, in hun auto, in de Marie Curriestraat in de boeien geslagen. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit vijftal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een straatberoving op zaterdag 8 oktober in de Gompertstraat. Daarbij werd een man beroofd van een zwarte schoudertas met daarin een zwarte mobiele telefoon met charger, een bruine portemonnee met een ID-kaart op naam van de aangever en twee roze etuis met een onbekend geldbedrag in SRD.

De benadeelde had van de beroving aangifte gedaan op het politiebureau Geyersvlijt.

Tijdens een ingesteld onderzoek kwamen de vijf verdachten in beeld en werden zij met assistentie van het RBTP op 11 oktober aangehouden. De verdachten werden vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!