Bromfietser (47) zwaargewond na op Commissaris Weythingweg te zijn aangereden door auto

De 47-jarige bromfietser Sherali R. is maandag 10 oktober zwaargewond geraakt na op de Commissaris Weythingweg te zijn aangereden door een auto, die plots op zijn weghelft kwam.

De politie van het bureau Leiding kreeg maandag telefonisch een melding van een aanrijding op de Commissaris Weythingweg tussen een auto en een bromfiets, waarbij de bromfietser vermoedelijk zware lichamelijke letsels had opgelopen.

Agenten troffen bij aankomst op de locatie de bromfietser, die niet aanspreekbaar was en van pijn kermde, op de langs de weg lopende berm aan. De bromfiets was niet ver van het slachtoffer alsook een grijze auto. 

De agenten constateerden, dat de automobilist over de Commissaris Weythingweg reed vanuit het westen en ging richting het oosten, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van pand nummer 76 verliet de automobilist door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op dat van zijn tegenligger. Daarbij kwam zijn auto tegen de bromfietser. Het verkeersslachtoffer heeft vermoedelijk zware lichamelijke letsels opgelopen en werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting en was niet aanspreekbaar.

De bestuurder van de auto, die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

De zaak is overgedragen aan Verkeers Unit Wanica, aldus het Korps Politie Suriname in een woensdag 12 oktober uitgebracht persbericht,

error: Kopiëren mag niet!