Randeep Hooda verbreekt de stilte en bekritiseert autoriteiten

Randeep Hooda ook voormalig ambassadeur van de Convention for the Conservation of Migratory Species of Wild Animals. Toen onlangs een tijger werd doodgeschoten in de regio Champaran in Bihar, tweette de acteur zijn ongenoegen over het incident.

De acteur sprak zijn mening uit via een tweet en deelde een virale video waarin mensen stampten en aan de bakkebaarden trokken van een dode mensetende tijger. Hij bekritiseerde de autoriteiten voor het overtreden van het standaardprotocol en mensen voor het mishandelen van de tijger nadat deze was neergeschoten.

In een korte tweet schreef de Highway-acteur: “Ten eerste kiest de bosafdeling van Bihar ervoor om een ​​privéjager in te zetten om een ​​probleemtijger te doden die de SOP van @ntca_india negeert en vervolgens, in volledige minachting voor de ingestelde protocollen en de dood, mensen kunnen zien stampen en aan zijn snorharen trekken. Is dit een manier om het nationale dier te behandelen?”

Niet alleen dit, de Kick-acteur deelde ook een vervolg tweet. Daarin tagde hij premier Narendra Modi, minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah en minister van Milieu, Bosbouw en Klimaatverandering van de Unie Bhupender Yadav. 

Hij komt naar het professionele front van de 46-jarige acteur en heeft een aantal projecten in zijn hand, waaronder een biopic over vrijheidsstrijder Veer Savarkar. De aankomende film markeert ook zijn regiedebuut. De acteur nam de verantwoordelijkheid van een regisseur op zich nadat Mahesh Majrekar zich afmeldde voor de film. Hij zal ook te zien zijn in Unfair & Lovely met Ileana D’Cruz.

error: Kopiëren mag niet!