Personeel Marwina Streekziekenhuis barricadeert weg naar Albina

Het personeel van het Marwina Streekziekenhuis is dinsdagochtend 11 oktober overgegaan tot het barricaderen van de weg naar Albina. De weg is met ambulances, voertuigen en ziekenhuisbedden gebarricadeerd. 

De redactie van Dagblad Suriname verneemt, dat het personeel nog niet uitbetaald is. Vernomen wordt dat het iedere maand een probleem is om salarissen uitbetaald te krijgen voor zowel verpleegkundigen als overig personeel. Het personeel heeft haar salaris pas op de 12e, vorige maand, ontvangen. Het is niet bekend wanneer de salarissen in deze maand uitbetaald zullen worden.

De redactie verneemt ook, dat het verpleegkundig personeel samen in actie is met het overige personeel van de keuken, tuin, wasserij en technische dienst. Ook de artsen zouden in beraad zijn. 

SK

error: Kopiëren mag niet!