Bezoekende EZ-minister onaangenaam verrast door deplorabele staat dependance in Nickerie

Het gebouw waarin de dependance van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Ontwikkeling (kortweg EZ) in Nickerie is gevestigd, verkeert in deplorable staat. Afgelopen weekend werd daar een succesvolle verkoopdag gehouden. Daarbij waren EZ-minister Rishma Kuldipsingh, Defensie-minister Krishna Mathoera en de districtscommissaris van Nickerie Senrita Gobardhan aanwezig. 

De bewindsvrouwe werd echter onaangenaam verrast door de toestand waarin het gebouw verkeert.

De faciliteiten voor het personeel in Nieuw Nickerie zullen worden aangepakt, stelde zij. Echter moedigde minister Kuldipsingh het personeel ook aan om niet te wachten op de leiding van het ministerie, maar ook zelf initiatieven te ondernemen om hun werkplek schoon te houden. 

De verkoopdag daartegen liep vlot. Los van levensmiddelen kon men persoonlijke verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen en schoolbenodigdheden betrekken. De verkoopdag in Nieuw Nickerie heeft het ministerie van EZ samen met diverse importeurs gehouden. Het betreft een pilotproject inzake de verkoopdag in samenwerking met importeurs om producten zo goedkoop mogelijk aan de consument te brengen.

Het ministerie van EZ wil goederen betaalbaar en bereikbaar houden voor consumenten. De dependances zullen daarbij ook betrokken worden om dit beleid te helpen uitvoeren

error: Kopiëren mag niet!