Man (22) overlijdt in AZP aan opgelopen steekwond

De 22-jarige Gilberto Cruden, die in de late avond van zaterdag 8 oktober een steekverwonding heeft opgelopen, is zondagochtend in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, aan de verwonding overleden.

De politie van het bureau Houttuin kreeg op 8 oktober van het Command Center een melding, dat er aan de Tout Luit Fout Middenweg voor een winkelpand een slachtoffer met een steekverwonding lag. Agenten troffen Gilberto met een steekverwonding aan. In een ambulance werd de gewonde man afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij omstreeks 02.00 uur overleed.

Volgens het voorlopig politieonderzoek en uit getuigenverklaringen is gebleken, dat de overleden jongeman kort voor het incident in gesprek was met drie mannen, waarbij één van ze hem op een bepaald moment met een scherp voorwerp een steekverwonding toebracht. Na de daad verlieten de verdachten de plek. Aan hun aanhouding wordt gewerkt.

Het lichaam van Gilberto Cruden is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!