Jonge vrouw (23) verduistert gelden bij gokbedrijf vanwege haar zwangerschap

Agenten van het politiebureau Lelydorp hebben op zaterdag 8 oktober de 23-jarige C.S. voor verduistering ingesloten. Haar werkgever was eerder op die dag samen met de vrouw naar het politiebureau gegaan, waar hij aangifte tegen haar deed.

Volgens de aangever heeft de jonge vrouw van april tot en met woensdag 5 oktober op verschillende momenten een groot geldbedrag in SRD van het gokbedrijf verduisterd. Toen hij in april had ontdekt dat zij gelden van het gokbedrijf had verduisterd, deed hij geen aangifte tegen haar. Zij troffen een schikking, waarbij de vrouw, die de gelden had gebruikt in verband met haar zwangerschap, de werkgever terug zou betalen. Zij hield zich echter niet aan de afspraak, maar maakte zich weer schuldig aan verduistering 

De werkgever, die woensdag 5 oktober weer ontdekte dat de medewerkster een geldbedrag had verduisterd, deed in haar bijzijn op 8 oktober aangifte bij de politie.

De jonge verdachte werd direct in de boeien geslagen. Bij de voorgeleiding heeft zij toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het verduisteren van geld bij haar werkgever.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!