Kili Paul, Tanzaniaanse social media-sensatie en realityshow Bigg Boss

De eerste week van de populaire realityshow is voorbij. Salman Khan, de presentator, verwelkomde 16 nieuwe deelnemers in het BB-huis, waaronder MC Stan, Tina Datta, Sajid Khan en anderen.

Abdu Rozik, een andere internationale superster die bekend staat om zijn geliefde optredens met AR Rahman, Will I Am, French Montana en Redone, was een van hen. Tijdens zijn conflict met de Russische content maker Hasbulla Magomedov verwierf Abdu bekendheid. In de nieuwste aflevering van de show wordt hij herenigd met Kili Paul.

In de meest recente video is te zien hoe Kili Paul het Bigg Boss House binnengaat en samen met de andere bewoners ‘Tu Cheez Badi Hai’ zingt. Hij deelde ook enkele unieke stukjes met Abdu Rozik en MC Stan.

Kili Paul, een bekende internetsensatie die uit Tanzania komt, toert nu door India. Hij zal in programma verschijnen samen met zijn vriend genaamd Abdu Rozik. Hij zal worden gezien in het BB-huis en enkele vermakelijke taken uitvoeren. Hij had ook ontmoetingen met een aantal Indiase supersterren toen hij daar was, waaronder Rahul Vaidya, Ranveer Singh en vele anderen. Riyaz Aly en Abdu verschenen in een video die onlangs op Kili’s Instagram-account verscheen. Drie van hen waren te zien in de video op het nummer “Oh Oh Jaane Jaana” van Salman Khan uit de film Pyaar Kiya Toh Darna Kya.

Daarnaast hebben een paar mannen onlangs Kilian Paul aangevallen met een mes en stokken. Kili heeft ook een video geüpload van zichzelf, rustend op een bed met veel wonden aan zijn benen en een verband om zijn duim. In de titel van de video had hij geschreven: “Ondanks wat mensen willen, zal God me altijd optillen. Bid voor me.”

error: Kopiëren mag niet!