Winnaars van Caribbean Magazine Plus Poëziewedstrijd bekend

Caribbean Magazine Plus en Arawak Media hebben een poëziewedstrijd gehouden. De winnaar dit jaar is Raul Ignacio Irias uit Nicaragua met zijn inzending Blue Fields. Op de tweede plaats eindigde Gabriele Hulse uit Belize met haar inzending The Ship of Grief. 

Dit jaar hebben de beoordelaars besloten om twee derde plaatsen te hebben, omdat beide even opvallend waren in hun beeldspraak en gebruik van informele termen: Elizabeth Best, uit Barbados, met haar inzending Where I am from, en Rosario Auguste, uit St. Lucia, met zijn inzending Treacherous Skies.

Hoofdbeoordelaar Juanita Coleman-Merritt heeft een geweldig team van mensen samengesteld om te helpen bij de selectie van dit jaar. Haar scherpe oog voor talent en liefde voor kunst waren van onschatbare waarde voor de wedstrijd van dit jaar. 

De prijsuitreiking van de Caribbean Magazine Plus Poëziewedstrijd vindt plaats op 8 oktober om 11:00 uur ‘Eastern Standard Time’ via Zoom en de Facebook-pagina. Je hoort van alle finalisten van de super competitieve competitie van dit jaar. De kwaliteit van de dichters in deze ronde is bovengemiddeld.

Arawak Media bedankt hen voor hun passie en interesse in het verbeteren van hun vaardigheden en het concurreren met andere dichters uit de hele regio.

error: Kopiëren mag niet!