Weg naar Apoera na lang wachten geasfalteerd door tussenkomst vicepresident Brunswijk

Vicepresident Ronnie Brunswijk was maandag 3 oktober in het westen van Suriname vanwege het startsein dat gegeven werd voor de asfaltering van de weg naar Apoera. De gebieden Apoera, Section en Washabo maken allemaal gebruik van deze belangrijke weg.

Lang gewacht op dit project

In samenwerking met het bedrijf Baitali NV wordt de weg naar Apoera geasfalteerd. Burgers van het gebied zijn blij met de realisering van dit project, omdat ze al lang erop moeten hebben wachten. De weg naar Apoera is een hele belangrijke verbindingsweg, maar verkeerde al geruime tijd in een slechte staat. De realisatie van dit project is naast alle andere ontwikkelingen in het gebied een hele belangrijke ontwikkeling. In grote getalen was de gemeenschap dan ook maandag aanwezig. 

“Hij had duurzame ontwikkeling beloofd aan de achtergestelde gebieden in Suriname. Vandaag heeft onze vicepresident, Ronnie Brunswijk, op eigen initiatief het officiële startsein gegeven voor het asfalteren van een belangrijke weg te Apoera. De gemeenschap is hem dankbaar voor zijn inzet. Gaat u door op de ingeslagen weg volksleider”, zegt Assembleelid Genevieve Jordan (ABOP) in een door haar geplaatst bericht dat de ronde doet op social media.

Districtscommissaris Josta Lewis zei ter plekke tegen de vicepresident dat ze blij is met het behaalde resultaat. Dit project was belangrijk voor de gemeenschap, omdat het bij regenweer volgens haar op een gegeven moment op “Bigi Pan” leek. 

In het belang van de gemeenschap vindt de burgermoeder het dus belangrijk dat er wordt gewerkt aan deze weg.

Blij met initiatief vicepresident

De meeste mensen spraken hun dank uit en zijn blij met alles dat de vicepresident probeert te realiseren. Keer op keer toont hij volgens de burgers dat ze wel behoren tot een deel van Suriname. Na de formele handelingen nam Brunswijk plaats op de machine die het werk moet verrichten om de weg te asfalteren.

GW

error: Kopiëren mag niet!