Verdachte (43) van diefstal geld en bromfiets in Domburg opgepakt

De 43-jarige verdachte E.A. is door het Regio bijstand Team Midden (RBTM) op zijn woonadres te Domburg opgespoord en aangehouden. Bij zijn aanhouding werden aangetroffen en in beslag genomen illegale sigaretten, een hoeveelheid drugs (vermoedelijk cocaïne), patronen en een geldbedrag.

Een benadeelde had vrijdag 30 september aangifte op het politiebureau Domburg gedaan van diefstal met geweld tegen de verdachte. Volgens de aangever is met geweld van hem weggenomen geldbedrag in SRD en een bromfiets.

De buitgemaakte zaken van de aangever zijn nog niet terecht. 

E.A. werd vervolgens ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Domburg. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!