Charity4one life houdt succesvolle eerste kinderdag

De stichting Charity4one life hield vrijdag 30 september de eerste kids Day. De voorzitter, Stephano Biervliet, zegt dat het een zeer geslaagde dag was. “Kinderhuis Campagne was onze gast”, laat Biervliet weten.

Hij dankt alle donateurs voor hun ondersteuning. “Niet te vergeten óók de tomeloze inzet van onze vrijwilligers. Verder zegt Biervliet, dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben gehad. De dag is niet zomaar tot stand gekomen.

Recentelijk liet Biervliet, bekend als Pakittow, weten somber gestemd te zijn over het nieuwe schooljaar. Het aantal donatie aanvragen voor schoolspullen liep op in de honderden, hetgeen voor Biervliet, die ook actief is in de politiek, een indicatie is dat veel gezinnen het moeilijk hebben. Volgens Biervliet lijden veel mensen onder de huidige economische omstandigheden. 

Middels deze speciale activiteit heeft Charity4onelife de kinderen wat verlichting willen brengen voor de kinderen.

RB

error: Kopiëren mag niet!