Man (42) mishandelt 59-jarige vrouw in haar woning te Uitvlugt

Een 42-jarige man heeft zondag een vrouw van 59 jaar in haar woning aan de Koningspalmstraat te Uitvlugt mishandeld. Gealarmeerde buurtbewoners, die de vrouw om hulp hoorden roepen, snelden toe, en wisten erger te voorkomen. 

Bij een ingesteld buurtonderzoek door de politie werd van de buren vernomen dat zij hulpgeroep hoorden uit de woning. Die buren troffen op de vloer in de woonkamer een man aan die op een vrouw lag.Hij werd door de buren naar buiten gesleurd, waarop de politie werd gealarmeerd. De man kon worden gearresteerd werd overgebracht naar het politiebureau te Uitvlugt. Wat de eventuele relatie van de man met zijn slachtoffer is, is vooralsnog niet bekend.

Het slachtoffer verklaarde dat zij op haar bankstel lag. Op een moment kwam de verdachte op haar af, greep haar vast en probeerde haar mond met een doek dicht te maken. Dat lukte de man niet, omdat de vrouw verzet pleegde. Vervolgens probeerde de man haar onderbroek van haar lichaam weg te rukken. Zij stribbelde weer tegen, maar desondanks werd haar onderbroek deels gescheurd door de man. Vervolgens trok hij haar van de bank af waarop ze op de vloer viel. De man drukte haar gezicht tegen de vloer en beet haar in een wang. 

Op een gegeven moment lukte het haar om om hulp te roepen en werd door buren hulp aan haar verleend. De man werd door de buren uit de woning gesleurd en de politie werd gealarmeerd.

Dagblad Suriname verneemt dat de vrouw aan de mishandeling diverse schrammen en blauwe plekken op haar armen heeft opgelopen en rode striemen op haar borst. 

De vrouw werd met een visum voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!