Liefdes Park in Nieuw Nickerie zit weer vol liefde

Bewoners van het district Nickerie maakten zich druk over de situatie waarin het Liefdes Park in Nieuw Nickerie zich bevond. Daarom werd door enkele burgers het initiatief genomen om een brief te sturen naar de districtscommissaris om dit tot het verleden te laten behoren.

Een oproep aan burgermoeder Senrita Gobardhan

Enkele bewoners meenden districtscommissaris Senrita Gobardhan in kennis te stellen, dat het Parkveld te Nieuw Nickerie niet in goede staat verkeert. “Drie vierde deel van het veld is onspeelbaar. Er zijn vele kleine kuiltjes en verzakkingen. Het veld moet 200 kubieke meter opvulzand krijgen en geëgaliseerd worden door een stamper machine. Voorts wordt u in kennis gesteld dat Nieuw Nickerie geen tweede sportveld heeft.”

Parkveld is bij uitstek dé locatie om voetbalwedstrijden te houden. Van de gelegenheid werd ook gebruik gemaakt, om de burgermoeder te verzoeken om een kraan te plaatsen. Het zijn meestal de scholieren die in de ochtend op en of rondom het veld aanwezig zijn.

Inmiddels al een oplossing

“Het Liefdes Plein annex Park sportveld ondergaat thans een makeover. Lage delen worden opgehoogd en daarna voorzien van een zandlaag. Ook de bekende vijver op het plein krijgt een ophaalbeurt. Stapvoets wordt het geheel aangepakt. Het “makeover Project” van deze bekende plek in Nieuw-Nickerie is een initiatief van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) Nickerie. De uitvoering van het geheel zal “stapvoets” plaatsvinden, rekening houdend met de beschikbaarheid van middelen en de aanvoer van materiaal”, aldus het Burger Informatie Centrum Nickerie.

GW

error: Kopiëren mag niet!